Werkzaamheden

Bij Twente Tegels kunt u terecht voor advies, materiaal en montage van alle soorten tegels en natuursteen.  Lees hieronder over onze vergaande service en werkzaamheden of neem contact op!
fa-check-square-o

Vrijblijvende afspraak en offerte

U kunt een afspraak maken voor een bezichtiging waarbij wij uw wensen bespreken. U ontvangt vervolgens een vrijblijvende offerte. Twente Tegels staat voor vakwerk, hoge kwaliteit en een tevreden klant.  Twente Tegels heeft geen showroom maar wel een groot netwerk van leveranciers. Hierdoor bent u geheel vrij in het kiezen van de juiste tegels. Natuurlijk staat Twente Tegels open  u te voorzien van professioneel advies zodat u lang kunt genieten van uw prachtige tegelwerk.

fa-check-square-o

Gespecialiseerd in natuursteen

Twente Tegels is gespecialiseerd in natuursteen, zoals graniet, marmer en hardsteen. Hierbij kunt u denken aan montage van natuursteenproducten zoals aanrechtbladen, haarden, tafels, wastafels, vensterbanken en dorpels. Ook hiervoor bent u bij Twente Tegels aan het juiste adres.

fa-check-square-o

Plaatsen en leggen van tegels

Toilet, douche, badkamer of andere ruimten in uw woning betegelen? Twente Tegels levert tegelwerk tegen een betaalbare prijs.  Wij zorgen voor een strakke afwerking met het gebruik van de beste materialen. Ook uw hele tuin, terras of woonkamer betegelt Twente Tegels voor u voor een scherpe prijs. Met de 6% BTW regeling op het renoveren en verbouwen van uw woning bent u nu nog voordeliger uit bij het betegelen van uw huis!